Loading...
 

Jag är så glad och tacksam över att jag fått spendera hela sommarlovet med min familj. Detta är bästa platsen på jorden, hemma.

 

Direkt efter skolavslutningen åkte jag till Åsarna för en veckas träningsläger. Det blev en bra start på sommarlovet. Redan dagen efter åkte hela familjen ner till Göteborg med stopp i Torsby för lite skidåkning. Väl nere i Göteborg så hälsade vi på min äldsta kusin och hennes familj. Deras dotter döptes och jag fick äran att bli gudmor till älskade lilla Paris Lagertha.

Sommarlovet har mestadels innehållit en massa träning. Det mest fantastiska med sommarträningen är helt klart att det går att variera träningstyperna så mycket. De två huvudtyperna som jag utfört mest är löpning och rullskidor. Här hemma i Fyrås har vi mycket fina löprundor och några backar som fungerar att köra stavgång i. Rullskidpassen har jag tränat i Östersund på rullskidbanan och i Häggenås där bilvägen är helt okej. Styrka funkar bra att köra hemma i garaget där vi byggt ett eget litet gym.

Något som jag verkligen börjat tycka om denna sommar är paddling. Jag har haft en kajak i tre år men det är inte förrän denna sommar som jag verkligen tagit vara på de fantastiska kajakturerna. Det bästa med att paddla kajak är att det är bra träning för överkropp och inte minst min axel. Det är lugnt, tyst och fridfullt plus att det alltid är fint väder när man ger sig ut på sjön. Jag får en positiv känsla och brukar säga att det är i kajaken som jag bland annat laddar de mentala batterierna.

Min sommarträning har verkligen flutit på bra och nu jag ser fram emot att komma tillbaka till skidgym och träna med alla skidkompisar igen.

 

Jag har även hunnit med att ta vara på tiden hemma med familj, släkt och vänner!

 

 

 

 

 

Dela detta