Loading...
 

Just nu sitter jag på hotellrummet i Boden och ser fram emot en rolig helg. Det är nämligen dags för årets första cuphelg. Förra året missade jag den här helgen då jag precis veckan innan hade fått axeln ur led. Så nu är jag extra glad att jag är på plats här frisk och skadefri. På lördag är det sprint och på söndag ska jag tävla distans, båda dagarna är det klassisk stil som gäller. 

Tävlingspremiären gjorde jag redan i slutet av oktober då VW supersprint ägde rum vid Berners i Östersund. Det blev verkligen en grym och fartfylld skidhelg. Under höstlovsveckan var jag tillsammans med familjen i Vålådalen och åkte skidor. Veckan därpå åkte jag till Bruksvallarna och tävlade Bruksvallssprinten och Bruksvallsloppet. Det var en rolig helg, men jag är inte nöjd prestationsmässigt och hur resultaten slutade på tävlingarna. 

Vecka 46 sade jag hej då till min lilla lägenhet på 26,5 kvadrat och flyttade till en trea på dryga 70 kvadrat. Så nu bor jag i en större lägenhet i Sollefteå. Det är verkligen en mysig lägenhet och skönt att ha lite mer utrymme samt både disk- och tvättmaskin. Planen är att lillebror Gustav ska komma och bo med mig när det är dags för han att börja skidgymnasium. Han har precis sökt och hoppas på att bli antagen till hösten. 

Jag har även tillsammans med hela Sollefteå skidgymnasium varit i Saxnäs under två veckor för att få lite miljöombyte samt att få två bra lägerveckor med mycket skidåkning. Första veckan hade vi mycket mängd på schemat medan andra veckan hade vi mer fart. I fredags förra veckan kom hela familjen till mig i Sollefteå för att delta på tävlingarna som arrangerades uppe på Hallstaberget. Jag tävlade också på söndagen och det slutade med en andra plats för mig.

Nästa vecka får vi jullov och jag ser fram emot att komma hem till Jämtland igen. Det ska bli mysigt att fira jul med familj och släkt. 

Dela detta