Loading...
 

Jag har verkligen haft två fantastiska år på skidgymnasiet i Sollefteå. Nu är det snart dags att inleda ett tredje. Att få den professionella hjälpen av utbildade och så grymma tränare som vi har är guld värt. Att förstå hur mycket tid våra tränare lägger på varje individ och skidåkare är ibland svårt att förstå, men jag är evigt tacksam för allt stöd.

Jag kommer att fortsätta bo kvar i min lägenhet. Skillnaden är bara att lillebror Gustav ska flytta in. Det ser jag verkligen fram emot och jag hoppas och tror att vi kommer trivas bra tillsammans. Att bo i en trea själv har varit lite ensamt så att få sällskap av Gustav känns skönt.

Söndagen den 19.e augusti tar vi vårt pick och pack och åker till Sollefteå. Nu när jag har körkort så känns det mesta med alla resor så mycket enklare. Vi slipper anpassa oss efter busstider och som skidåkare blir det ofta väldigt mycket packning att bära på. Nu kommer vi kunna bestämma om och när vi ska åka hem på helger och lov. Plus att mamma och pappa inte behöver tillbringa lika mycket tid i bilen som det blivit under mina två första år.

Skolan börjar den 22.a och redan fösta helgen ska vi stanna i Sollefteå för ett uppstartsläger tillsammans med skidgym.

 

Bild från Hallstaberget den 27 juli.

Dela detta