Loading...
 

I samarbete med Flowlife fick jag för två veckor sedan hem min första produkt från företaget, nämligen en flowpillow.

Flowlife är ett företag som skapades ur visionen att alla människor varje dag ska kunna må bra. Jag är verkligen intresserad av att leva ett liv i flow. Jag mår bra och får energi av bra träning, kost och återhämtning. Flowlife har hjälpt mig att hitta ett bra alternativ till givande återhämtning. Både efter tuffa träningspass och på en lugn vilodag är det skönt att ha en masserande flowpillow.

Med sin unika passande storlek är den enkel att ha med sig. För mig är det viktigt då jag kommer vilja ta med den på läger och på alla vinterns kommande tävlingar. Massagekudden är sladdlös och uppladdningsbar med en batteritid på 2 timmar.

Denna flowpillow är utvecklad för att vara så lik sportmassage som möjligt och används av elitidrottare dagligen. Den hjälper till att öka blodcirkulationen som leder till att vi människor orkar med vardagen mycket bättre.

Jag har använt min flowpillow på en mängd olika muskelgrupper. Allra skönast tycker jag det är på vaderna, låren, ryggen, nacken och på rumpan. Massagekudden jobbar med stora kontaktytor vilket leder till att massagen blir väldigt effektiv och skonsam för kroppen. 

Här masserar jag min nacke. Jag brukar ofta känna mig stel runt skulderbladen.

Jag rekomenderar verkligen denna flowpillow. Oavsett hur din vardag ser ut kan massagekudden hjälpa dig att må bättre. Det kan vara efter en lång dag på kontoret, mycket sittastillande på en stol i dålig hållning som gör att du känner dig stel i nacken och i ryggen. Perfekt då att starta igång ett 15 minuters program på din flowpillow. Det är också perfekt efter ett brutalt tufft intervallpass där du fått mjölksyra upp över öronen som man brukar säga. Skönt då att få hjälp med återhämtningen inför kommande träningspass.

För att läsa mer och för att köpa din Flowpillow kan du besöka Flowlifes hemsida https://flowlife.se/en/ 

Ha det gott, många hälsningar Gabriella :)

Dela detta

Related items

Funqwear

Funqwear

Jag är glad och stolt över att Funqwear är m