Loading...
 

 Den här helgen har verkligen gått fort. Jag och Gustav åkte hem till Böle i fredags efter skolan. På lördagen hade jag vilodag så då var jag hemma hela dagen. Jag och Gustav kollade på Världscupen på tv och tog en liten skotertur på förmiddagen. Vi hade super vackert väder hemma!

Idag tävlade 80% av familjen Östersund Ski Marathon. Pappa stod för vallningen. Jag tävlade i klassen Damer 19 km. Gustav och Maja körde 10 km och mamma tävlade 5 km. Det var ganska kallt ute, ungefär minus 10 grader. 

Jag körde alltså ett varv på en 19 km bana. Terrängen var blandad, både uppför, nerför och platta stakpartier. Jag försökte utnyttja mina starka sidor under hela loppet. Slutet vart tufft och det blev en fajt om andra och tredje platsen. Jag slutade tvåa efter Ida Dahl, född 1996 från IFK Mora SK. Känslan i kroppen var bra och jag är nöjd över att klara av så pass lång tävling. Det känns också bra att ha genomfört ett längre lopp inför Tjejvasan som är tre mil.

Här på pallen ser ni mig, segrande Ida Dahl och trean Ida Anderssson.

Jag är även glad och tacksam över den support jag fick idag. Det är så kul när ni kommer och hejar! Tack Anette, Mats, Pauline, Ines, Andreas, momma, Bertil, farmor, farfar och hela familjen för alla hejarop på dagens tävling!!!

I nuläget ser det ut att bli en tävlingsfri helg nästa vecka. I morgon drar jag igång med tre timmar träning på förmiddagen och styrka + stakmaskin på eftermiddagen. På tisdag ska jag köra ett intervallpass på rullbandet som vi har på skidgym. Det ser jag fram emot.

Hoppas ni alla haft en trevlig helg! Vi hörs /Gabriella

Dela detta