Loading...
 

Stora delar av sommaren är redan förbi men det har varit en fantastisk sommar. Jag har genomfört mycket bra träning och träffat många vänner och släktingar som jag annars inte hinner träffa så ofta. För två veckor sedan var vi på Rhodos. Skönt med sol, bad och tid med hela familjen. Vi alla i familjen har under stora delar av sommaren varit på olika håll. Därför var det viktigt för oss alla att åka bort och vara tillsammas dygnet runt en hel vecka. Vi reste med resebolaget TUI och varje dag fanns det organiserade träningspass. Jag började varje dag med "bodybalance". Det var ett 45 min pass som innehöll mycket balans, rörlighet, styrka, stretch, avslappning och meditation. Det var verkligen 45 fantastiska minuter, bästa starten på dagen. Sedan väntade god hotellfrukost innan massa sol och bad. På eftermiddagarna tränade jag på gymmet och sprang på Rhodos gator och berg. En dag var hela familjen ute på en löptur upp i berget precis vid hotellet. Det var verkligen fin utsikt från toppen.

 

Här kommer lite bilder från vår resa!!

Startade varje morgon med "bodybalance"

 

Intervaller på löpbandet. Skönt att kunna träna inne på ett gym när värmen ute var 35 grader.

Fantastisk fin utsikt från toppen. 

Kollar upp på berget vi nyss hade bestigit.

'

Gustav nöjd med sin pastarätt till middag.

 

Fina dagar i Åre med Julia

I onsdags förra veckan åkte jag hem till Julia i Stugun. Vi lagade god mat och laddade inför sprinttävling i Åre.

 

På torsdagen tränade vi i Stugun på förmiddagen och sedan åkte vi till Åre för att tävla Swixsprinten. En sprinttävling som var ca 300 m. Först var det en prolog och sedan olika heat. Både jag och Julia gick till semifinal. Det var verkligen en rolig kvällstävling.

Efter tävlingen stannade jag och Julia kvar i Åre och bodde på Holiday Club. Fredagen inledde vi med hotellfrukost innan en långtur på fjället. Vi sprang från Åre torg upp till Åreskutans topp, 1420 möh. På toppen tog vi oss en fjällvåffla.

  

På vägen upp var det väldigt varmt! Vi sprang i linne och svetten rann i pannan.

Här kommer jag med fjällvåfflorna! Gott när man kämpat sig upp hela vägen till toppen.

På toppen var det himla blåsigt. Vindjacka och luva på!

 

På eftermiddagen gick vi på stan och sedan blev det spa och middag! Väldigt mysig dag med min bästi <3

 

På lördagen sprang vi Ulvang kvartsmarathon. Ett lopp på 13 km mellan Edsåsdalen och Trillevallen. Det blev en härlig tur över fjället, denna gång i tävlingsfart och hejning på banan!:) Är tacksam för dessa grymma dagar!! Det är sådana här stunder man länge kommer att minnas!

 

Dela detta