Loading...
 

Under vecka 47 och 49 var jag tillsammans med skidgymnasiet i Saxnäs på snöläger. Vi genomförde många fina träningspass i den vackra miljön tillsammans med det härliga gänget.
Första lägret åkte vi från Sollefteå tisdag den 22 november. Vi avverkade två pass varje dag och avslutade med en träningstävling på fredagen innan hemfärd.
Lägret bestod av många långa A1 pass. Tränarna lade även ner tid på att filma oss och studera teknik på vissa pass. Vädret var bra hela veckan och det var fina spår och bra boende. Nöjd med veckan.

Det hann bara gå en vanlig skolvecka innan vi åkte till Saxnäs igen vecka 49. Jätte fina förhållanden bjuder de på där. Denna gång åkte vi på måndag morgon och åkte hem på torsdag eftermiddag. Detta läger bestod av lite mindre mängd men desto högre intensitet. Vi genomförde många intervall och impuls pass under veckan och avslutade som förra gången med en träningstävling sista dagen. Jag har känt mig i bra form egentligen under båda veckorna men framför allt under sista lägret. Nu börjar kroppen äntligen komma igång och jag är så himla taggad för alla kommande tävlingar.

Dela detta